Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘İBB’den atıldım’ diyen kişinin İBB çalışanı olmadığı ortaya çıktı

‘İBB’den atıldım’ diyen kişinin İBB çalışanı olmadığı ortaya çıktı


Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na konuk olduğu programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) atıldığını söyleyen kişinin İBB çalışanı olmadığı ortaya çıktı.

Babala Tv’ye konuk olan Kılıçdaroğlu’na, 2019 yerel seçimleri öncesinde kazanacakları belediyelerde hiç kimsenin işten çıkarılmayacağı yönündeki konuşmasını dinleten Ozan Şimdi isimli kişi kendisinin işten çıkarıldığını ileri sürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Murat Ongun Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bu soruyu soran kişi İBB çalışanı değildir. Özel bir şirket elemanıdır. Şirketi ihaleyi alamadığı için işi sona ermiştir. Abisi iletişim ofisimizde çalışmakta, amcasının oğlu da zabıta personelimizdir. 4 yıldır onlarla birlikte uyumla çalışıyoruz. Bizde tek kriter; Liyakattir” ifadelerini kullandı.

Bu soruyu soran kişi İBB çalışanı değildir. Özel bir şirket elemanıdır. Şirketi ihaleyi alamadığı için işi sona ermiştir. Abisi iletişim ofisimizde çalışmakta, amcasının oğlu da zabıta personelimizdir. 4 yıldır onlarla birlikte uyumla çalışıyoruz. Bizde tek kriter; Liyakattir. pic.twitter.com/8lLCH9sHzM

— Murat Ongun (@Mrt_Ongun) May 24, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version