Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hindistan’da turist teknesi alabora oldu: En az 22 ölü

Hindistan'da turist teknesi alabora oldu: En az 22 ölü


– Hindistan’ın güneyindeki Kerala eyaletinde turistleri taşıyan teknenin alabora olması sonucu en az 22 kişi öldü. Olayın meydana geldiği Malappuram kenti polisi, teknenin kapasitesinin nerdeyse iki katı kadar yolcu taşıdığını ve ölü sayısının artmasından endişe edildiğini açıkladı. Dün gece alabora olan teknede 50 kişi bulunduğu tahmin ediliyor.

Malappuram kenti emniyet müdür yardımcısı Abdul Nazar, “teknenin aşırı kalabalık yüzünden alabora olduğunu” dile getirdi. Hindistan Başbakanı Narendra Modi ise, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Can kaybından dolayı acı çektiğini” söyleyerek başsağlığı diledi.

Yerel basına göre, çok sayıda yolcu alabora olan teknenin altında kaldı. Karanlık nedeniyle kurtarma çalışmaları aksarken, ölenler arasında tatil için bölgeye gelen kadın ve çocukların bulunduğu açıklandı. Kerala Spor ve Balıkçılık Bakanı V. Abdurahiman, hastaneye kaldırılan yaralılardan en az dördünün durumunun ağır olduğunu açıkladı. Kazadan kurtulanlar ise yerel basına olay anında yolcuların çoğunun can yeleği bulunmadığını söyledi. (DIŞ HABERLER)


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version