Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hak-İş’ten muhalefete hakaret

Hak-İş'ten muhalefete hakaret


14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’dan tepki çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara’da gerçekleştirilen Hak-İş’in 15’inci Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Arslan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkürlerini sundu.

Erdoğan’ın işçi emekçiler lehine politikalar izlediğini iddia eden Arslan, muhalefete ise hakaretlerde bulundu.

Arslan, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’yi koalisyon dönemlerine mahkum edip, vesayet çetelerine yeniden alan açmaya çalışan anlayışların karşısında siyasal, ekonomik, sosyal istikrarı tesis eden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yanında durmaya devam edeceğiz. Emperyalist ABD Başkanı Biden’ın ülkemiz için kurduğu hain planları 14 Mayıs’ta milletimizle beraber yerle bir edeceğiz. Kandil’deki ve Pensilvanya’daki teröristlerin beklentilerini, hainlerin hayallerini 14 Mayıs’ta hep birlikte sandığa gömeceğiz. 2013’te ülkemizden kovduğumuz IMF ile yeniden iş tutmaya çalışanların heveslerini 14 Mayıs’ta kursağında bırakacağız. IMF; kaos, kriz, yoksulluk, yokluk, adaletsizlik demek.

YANDAŞ OLMAYAN MEDYAYI DA HEDEF ALDI

İktidarı desteklemeyen medyayı da hef alan Arslan “Emperyalizmin sesi ve kuklası yayın organlarının, Cumhurbaşkanımıza yönelik saldırılarını buradan işçilerle beraber lanetliyoruz. Milletimizin iradesini yok sayan bu saldırıları yapanlara milletimiz 14 Mayıs’ta dersini verecektir. Emperyalist ABD Başkanı Biden’ın hain planlarına sessiz kalanlara, Kandil’den ve Pensilvanya’dan her gün ülkemize ve devletimize yönelik saldırıları, tehditleri görmezden gelenlere, Batı emperyalizminin yayın organlarını duymazdan gelenlere 14 Mayıs’ta milletimiz hesabını soracaktır.” (EKONOMİ SERVİSİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version