Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gerçek Gündem Erdoğan’ın İstanbul mitinginde: Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alan AKP’li: Türkiye’de hilafet olmadığı için bunları söyleyebiliyorlar

Gerçek Gündem Erdoğan'ın İstanbul mitinginde: Canan Kaftancıoğlu'nu hedef alan AKP'li: Türkiye'de hilafet olmadığı için bunları söyleyebiliyorlar


14 Mayıs’a 1 hafta kala partiler son mitinglerini düzenliyor. İstanbul’da ilk mitingi dün Maltepe’de Millet İttifakı yaparken bugün Atatürk Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan miting düzenliyor. 

Gerçek Gündem, Yeşilköy’de mitingi takip ederken alana gelen partililere de kamerasını uzatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alana gelmesini bekleyen partililer Erdoğan’a destek açıklaması yaparken bir yandan da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil’i yapmadıkları açıklamalar üzerinden hedef gösteriyor. 

Miting alanında bulunan bir partili Canan Kaftancıoğlu’nun “Benim eşim bir porsiyon domuz etini yedi dakikada bitiriyor” dediğini öne sürdü. Gerçek Gündem’in “Bu açıklamayı nerede yaptı” diye sorması üzerine “Canlı yayınlarda, twitlerinde. Özel twitleri var” sözleriyle yanıt verdi. 

Daha sonra da Sera Kadıgil hedef alan partili, “Okunan ezanlardan rahatsız olan Sera Kadıgiller var. Diyanet İşleri Başkanlığı kapatılsın, diyenler var. Bugün papanın Hristiyanlığa bir hakaret etmişliği var mı? Türkiye’de hilafet olmadığı için bunları söyleyebiliyorlar” dedi. 

Kaynak: Gerçek Gündem

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version