Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan yaş çay alım fiyatını 11 lira 30 kuruş olarak açıkladı

Erdoğan yaş çay alım fiyatını 11 lira 30 kuruş olarak açıkladı


Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, Rize mitinginde konuşmasının büyük bölümünü Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ayırdı. Muhalefete “Bunların hepsi LGBT’ci… Biz sapkın akımlarla da mücadele ediyoruz. Ailenin parçalanmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Erdoğan konuşmasında, yaş çay alım fiyatını ‘yüzde 64 artışla 11 lira 30 kuruşa çıkaracaklarını’ da açıkladı. Yaş çay alım fiyatı kilogramda geçen yıl 6 lira 70 kuruş olarak belirlenmişti.

Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:

HAYAL TÜCCARLIĞI YAPMADIK: Siyasi hayatımızın hiçbir döneminde hayal tüccarlığı yapmadık, yalana başvurmadık. Bu ülke her seçim öncesinde bol keseden boş vaat dağıtan işportacı siyasetçilerden çok çekti. Son zamanlarda görüyoruz ki yeniden ortaya çıktılar. Bakıyorsun herkese cumhurbaşkanlığı yardımcılığı dağıtıyorlar. Parlamenter sistem diye çıktıkları yolda döndüler dolaştılar, sabah erken kalkanın cumhurbaşkanı yardımcılığı kaptığı bir mezat pazarına vardılar. Önce 5 kişiydiler sonra 9’a çıktılar. 14 Mayıs’a kadar herhalde 15, 20 cumhurbaşkanı yardımcısına çıkacaklar.

ÇAY KONUSUNDA ATIP TUTMUŞLAR: Koalisyon ortakları Rize’de toplanmışlar. Çay konusunda atıp tutmuşlar. Bizim Rize ve çay üreticileri için yaptıklarımız ortadadır. Şimdi size yaş çay alım fiyatını açıklıyorum. Bu yıl yaş çay alım fiyatını kilo başına yüzde 64 lira artırarak 11 lira 30 kuruşa artırıyoruz.

BUNLARIN HEPSİ LGBT’Cİ: Aile bizde kutsaldır. LGBT gibi sapkın yapıların niçin kendisine oy dilendiğini sorun. Bay bay Kemal LBGT’ci olduğunu biliyoruz İYİ Parti onu da biliyoruz. HDP bunlar hepsi LGBT’ci. Ama AK Parti’nin MHP’nin asla böyle bir sorunu yok. Cumhur İttifakı’nın böyle bir sorunu yok. Ailemizi yaralamalarına asla müsaade etmeyeceğiz.

NİYE MEZHEP KÖKEN MESELESİNİ GÜNDEME GETİRDİ: 75 yaşından sonra niçin kendi mezhep kökenini, bu meseleyi gündeme getirdi?

EKSİKLERİMİZ OLABİLİR: Bizim de eksikliklerimiz olabilir. 21 yılda yapamadıklarımız olabilir ama samimiyetimizden bir şüpheniz var mı?

14 MAYIS DÖNÜM NOKTASI: 14 Mayıs seçimleri bir dönüm noktası olacaktır. 14 Mayıs’ta aynı zamanda Türkiye’nin gelecek asrına da hep birlikte yön vereceğiz; ya terörün başını ezenleri ya da FETÖ’cü ve bölücülerle iş birliği yapanları seçeceğiz. Tercihimizi ya aile kuruma sahip çıkanlar ya da LGBT’yi başımıza musallat edecekler arasında yapacağız. Bunlara 14 Mayıs’ta gereken dersi veriyor muyuz? (HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version