Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Durmuş Yılmaz: Zafer Çağlayan, bakanlık yaptığı dönemde ‘Bu işlerden anlamam’ diyerek helallik istedi

Durmuş Yılmaz: Zafer Çağlayan, bakanlık yaptığı dönemde ‘Bu işlerden anlamam’ diyerek helallik istedi


Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, Zafer Çağlayan’ın ekonomi bakanlığı yaptığı dönemde sarf ettiği sözler için kendisinden helallik istediğini açıkladı. Durmuş Yılmaz, Zafer Çağlayan’la ilgili bir paylaşımı alıntılayarak şunları yazdı: “Hiç anlamadığı para politikası hakkında laf edip, yüz yüze geldiğimiz de hakkını helal et ben bu işlerden anlamam diyen kişi.”

Hiç anlamadığı para politikası hakkında laf edip, yüz yüze geldiğimiz de hakkını helal et ben bu işlerden anlamam diyen kişi. https://t.co/RoiSqHM253

— Durmuş Yılmaz (@DurmusYillmaz) May 7, 2023

 

ZARRAB: ÇAĞLAYAN’A 50 MİLYON EURO RÜŞVET VERDİM

Zafer Cağlayan, 17 Aralık soruşturmasının ‘şüphelilerinden’ biriydi. Oğlunun ikamet ettiği, kendisine ait evde arama yapılamamıştı. Zarrab, ABD’de yargılandığı davada itirafçı oldu. Halk Bankası ile iş yapmasına yardımcı olması karşılığında dönemin Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a yaklaşık 50 milyon Euro rüşvet verdiğini açıkladı.

SAATİN DEĞERİ BUGÜNKÜ KURLA 5 MİLYON TL’Yİ AŞTI

Zafer Çağlayan’ın Zarrab’tan aldığı 240 bin Euroluk Patek Philippe marka saati uzun süre gündem olmuştu. Çağlayan, söz konusu saati Zarrab’tan satın aldığını savunmuştu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version