Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Dörtyol’daki halk buluşmasına çağrı

Dörtyol'daki halk buluşmasına çağrı


 

HATAY – Yeşil Sol Parti, Hatay Dörtyol’da Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar’ın katılımıyla yarın düzenleyeceği halk buluşması için yurttaşlara çağrı yaptı. 

 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Hatay’ın Dörtyol ilçesi Mezbahane Mahallesinde yarın saat 18.00’da halk buluşması gerçekleştirecek. Halk buluşmasına Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Eş Genel Başkanı Canan Yüce katılacak. Partililer, buluşma için halka çağrıda bulundu.

 

‘HALKLARA DEĞİŞİM ÇAĞRISI’

 

Yeşil Sol Parti Hatay milletvekili adayı Mehtap Sert, hala birçok insanın enkazın altında kaldığı deprem bölgesi olan Hatay’da devletin ilk günden bu yana olmadığını hatırlatarak, dayanışma ile yaraların sarıldığını söyledi. Sandıkları yeşile, Meclis’i mora boyamaya aday olduklarını belirten Sert, şöyle konuştu: “Çünkü biz Kürt’üz, Türk’üz, Alevi’yiz, Sünni’yiz. Çocuğuz, genciz, kadınız ve sizin sözünüzü Meclis’te söylemek için oyunuza talibiz. Bu şiarla yarın yapacağımız halk buluşmasına hepinizi davet ediyoruz.”  

 

‘CEBERUT SİSTEMİ GÖNDERELİM’

 

8 Mayıs’ta Dörtyol’da yapılacak olan halk buluşmasına katılım çağrısında bulunan milletvekili adaylarından Özgür Yaldız, “14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, ülkenin geleceğini çalan, çocuklarımızın geleceğini yok eden, depremlerde halkımızı nefesiz bırakan bu ceberut iktidarı göndermek için hepinizi Hatay Dörtyol’da yapılacak olan halk buluşmasına davet ediyoruz” diye konuştu.   

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hatay İl Eşbaşkanı Hülya Ateş ise, “Her yeri Yeşil’e boyamak için tüm halkımızı Dörtyol’daki halk buluşmasına davet ediyoruz” dedi. 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version