Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu, terör örgütünün cumhurbaşkanı adayıdır

Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu, terör örgütünün cumhurbaşkanı adayıdır


MHP lideri Devlet Bahçeli, Trabzonda halka seslendi. Başta Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu olmak üzere muhalefeti hedef aldı. Kılıçdaroğlu için ağır ifadeler kullandı. Bahçeli, “Bölücü terör örgütünün ve zalimlerin ortak cumhurbaşkanı adayıdır. Kılıçdaroğlu Türkiye’yi yönetemez, bu aziz milletin geleceği Millet ittifakına verilemez.” dedi. İmamoğlu’nu da ‘fitne ve nifak saçmakla’ suçladı.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından kayda değer bölümler şöyle:

AJAN PROVOKATÖRLER SAHNEDE

Türkiye’nin zillete mahkum olmasını hayal edenlerin, Türkiye’nin önünün kesilmesini hayal edenlerin gözü Türkiye üzerinde olacaktır. Peki siz de 14 Mayıs’a hazır mısınız?

Batı, 14 Mayıs seçimleri öncesi aleni şekilde zillet ittifakından yana tarafını koymuştur. Türkiye’nin iç siyasi gündemine karışmak demokrasi namusunu lekelemeye çalışmak gayri ahlaki ve gayrimeşru bir tavırdır. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.

İktidarın ruhsatı ne ABD’den ne İngiltere’den ne Almanya’da alınabilecektir. TC’nin cumhurbaşkanını hedef alarak ‘gitmeli’ manşetini atan bir dergi, aziz Türk milletimin nezdinde yok hükmündedir. Bunlar kendilerini ne sanıyor. Türk milletinin iradesine ambargo koyacaklarını nasıl düşünüyorlar!

Türkiye’ye ayar verilemez, Türkiye kafakola alınacak bir ülke olamaz. İç barış ve huzur ortamımızı bozmaz, 14 Mayıs seçimlerini sabote etmek amacıyla maşalar devrede, ajan provokatörler sahnededir.

ERZURUM’DA YAŞANAN SALDIRIDAN İMAMOĞLU’NU SORUMLU TUTTU

7 Mayıs 2023 tarihinde Erzurum’da yaşanan ve Trabzon’un mayasından nasibini almamış bir şahsın (İmamoğlu) neden olduğu olaylar bayağı bir provokasyondur. İBB Başkanının meydan meydan dolaşıp fitne ve nifak saçması, görevini ihmal ederek şehrine ihanet ederek ağır kusurlu siyasi faaliyetler içinde bulunması sakıncalıdır, yanlış üstüne yanlıştır.

Esnaf ziyareti bahanesiyle Erzurum’a gidip korsan miting düzenlemeye kalkan, sonra Erzurum’a taşıdığı bölücü provokatörlerin taşkınlıklarıyla istenmeyen görüntülere neden olan malum belediye başkanı Trabzon’un yüz karasıdır. Erzurum’da çok tehlikeli bir provokasyon testi yapılmış ve nihayetinde aklı selim galip gelerek kaos provası ters tepmiştir.

İBB Başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin. Kılıçdaroğlu mertse yiğitse, şehitlerimizin hakkını gazilerimizin hakkını versin. Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün ve zalimlerin ortak cumhurbaşkanı adayıdır.

Kılıçdaroğlu’nun uzun bir istirahat için evine gitmesinde fayda vardır. Mutfaktan da çıkmasın. Kılıçdaroğlu Türkiye’yi yönetemez, bu aziz milletin geleceği Millet ittifakına verilemez.

14 MAYIS PARLAMENTER SİSTEMİ TARİH ÇÖPLÜĞÜNE ATMAK İÇİN FIRSAT

Güçlendirilmiş parlamenter sistemi de tarih çöplüğüne atmak için 14 Mayıs bir fırsat olacaktır. Cumhur ittifakı Türkiye’nin umududur. Millet ittifakı münasebetsizlerin ittifakıdır. Bu ittifakın yolu, Türkiye düşmanlarının yoludur.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version