Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Çewlig mitinge hazır


ÇEWLÎG – Yeşil Sol Parti’nin yarın Çewlig’te yapacağı miting için katılım çağrısı yapan milletvekili adayları, “Seçim heyecanını Çewlîg ile finale taşıyalım” dedi. 

 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 9 Mayıs’ta Çewlig’te Halkların Demokratik Partisi (HDP) il binası önünde saat 14.00’da miting gerçekleştirecek. Mitinge, HDP Wan Milletvekili Sezai Temelli, Çewlîg Milletvekili Erdal Aydemir, Yeşil Sol Parti Çewlîg milletvekili adayları Cemille Turhallı Balsak, Ömer Faruk Hülakü, Faruk Aris konuşmacı olarak katılacak. 

 

Kentin milletvekili adayları, Çewlîg halkını mitinge davet etti.

 

‘HALKIMIZLA GÜÇLÜYÜZ’

 

Adaylardan Cemile Turhallı Balsak, tarihi seçimlere sayılı günler kala heyecanın arttığını belirterek, “Halkın coşkusu, beklentisi bizi çok heyecanlandırdı. Halkla olan buluşmaların bizi ne kadar güçlü kıldığını gördük. Biz halkımızla güçlüyüz ve bu gücümüzü de yarın Sezai Temelli’nin de katılımıyla gerçekleşecek mitingde daha güçlü bir şekilde göstereceğiz. Mitinge katılım bizi daha güçlü ve moralli kılacaktır. Bunun için yarın analarımızı, kadınları, gençleri ve tüm halkımızı mitinge davet ediyorum” dedi. 

 

‘BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN’

 

Adaylardan Ömer Faruk Hülakü ise, seçim çalışmalarında ilçe ve köyleri gezerek halkın sorunlarını dinlediklerini ve çalışmaların finalini mitingle yapacaklarını belirterek, “Seçimin son final evresine girmek üzereyiz. 9 Mayıs’ta parti binamızın önünde yapılacak halk buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayın” diye belirtti. 

 

‘COŞKUYU VE HEYECANI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ’

 

Adaylarda Faruk Aris de, “Seçim çalışmalarımızı ev ev, köy köy, ilçe ilçe yürütüyoruz. Yarın parti binamız önünde mitingimiz var. Halkımızın coşkusu, heyecanı bizi de heyecanlandırıyor. Yarın yapılacak halk buluşmasında da bu coşku ve heyecanı Çewlîg halkıyla zirveye taşımak istiyoruz. Bingöl halkını yarın yapılacak buluşmamıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version