Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bütün sığınmacıları ‘terörist’ ilan etti!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçici olarak CHP üyeliğinden çıkarıldı


Irkçı, cinsiyetçi çıkışları ve sığınmacılara yönelik tavrıyla tanınan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Özcan, sığınmacıların tamamını terörist ilan etti.

Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uyuyamıyorum… Delirmek üzereyim…13 milyon sığınmacı demek, 10 yıl sonra 20 milyon terörist demek! Çoluğumuza çocuğumuza, esnafımıza bıçak çekip gasp ettiklerinde bu paylaşımlarımı hatırlarsınız umarım! Ama geç kalacağız o zaman! Artık bu seçim seçim olmaktan çıktı! Sığınmacı sever RTE mi, gitsin diyenler mi arasında referandun mu… Ne olur dikkatli oy kullan kardeşim!” ifadelerini kullandı.

Bir takipçisinin, “Mültecileri külliyen terörist yaptığınıza göre gurbetçilerimiz için de aynı şeyin düşünülmesini yadırgamıyor olsan gerek.” cevabına, “Senin için rahat mı?” şeklinde cevap veren Özcan, bir başka sosyal medya kullanıcısının, “Hepsine terörist demeyi ben doğru bulmuyorum. Bu tweeti siler büyük ihtimalle Tanju Bey.” sözlerine ise “Silersem adam değilim.” karşılığını verdi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version