Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beştaş: Erzurum’da seçim sonucuna itiraz eden AKP, MHP ve İYİ Parti kumpas peşinde

Beştaş: Erzurum’da seçim sonucuna itiraz eden AKP, MHP ve İYİ Parti kumpas peşinde


14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimde Yeşil Sol Parti’den Erzurum Milletvekili seçilen Meral Danış Beştaş; Erzurum’da AKP, MHP ve İYİ Parti’nin seçim sonuçlarına itiraz ettiğini duyurdu.

Seçim sonucuna itiraz eden AKP, MHP ve İYİ Parti’nin ‘kumpas’ peşinde olduğunu iddia eden Beştaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Erzurum’da milletvekili seçim sonuçlarına MHP, İyi Parti ve AKP ayrı ayrı, ama ortaklaşarak itiraz etmişler. Her yerden aralarında anlaştıkları ve bir kumpas peşinde olduklarına dair bilgiler geliyor. Sözde birbirleri ile yarışanlar bizim karşımızda birleşip ortaklaşıyorlar. Islak imzalı sonuç tutanaklarının tamamı elimizdedir. Böyle bir teşebbüste bulunan kamu görevlileri hukuk önünde hesap verirler. Halk iradesini gasp etmenize izin vermeyeceğiz.”

Erzurum’da milletvekili seçim sonuçlarına MHP, İyi Parti ve AKP ayrı ayrı, ama ortaklaşarak itiraz etmişler. Her yerden aralarında anlaştıkları ve bir kumpas peşinde olduklarına dair bilgiler geliyor. Sözde birbirleri ile yarışanlar bizim karşımızda birleşip ortaklaşıyorlar.…

— Meral Danış Beştaş (@meraldanis) May 15, 2023

ERZURUM’DA KAZA GEÇİRMİŞ, SEÇİM KAMPANYASINA KATILAMAMIŞTI

Yeşil Sol Parti’den aday gösterilen HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları için gittiği Erzurum’un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Kaza nedeniyle belinde kırık olduğu tespit edilen Beştaş tedavi için Ankara’ya sevk edilmişti. Seçim sürecinde tedavisi devam eden Beştaş kampanyaya katılamamıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version