Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bebeğe cinsel istismar davası: Gözaltına alınan bir kişi polis aracında öldü

Bebeğe cinsel istismar davası: Gözaltına alınan bir kişi polis aracında öldü


Artı Gerçek – Sivil toplum örgütlerini ayağa kaldıran Zonguldak’taki bebeğe cinsel istismar soruşturmasında beş kişi tutuklanırken olayla ilgili iki şüpheliden biri İstanbul’dan Zonguldak’a götürülürken polis aracında öldü.

Duvar’dan Mustafa Özdemir’in haberine göre, polis şüphelilerin araçtan atlamaya çalıştıklarını öne sürdü, ölen şüphelinin ailesi ise polis tarafından işkence yaşandığını iddia etti. Olayın ardından gözaltına alınan iki polis ve bir bekçi tutuklandı. Tedavisi tamamlanan ve işkence yapıldığı iddiasında bulunan diğer şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Böylece bebeğe cinsel istismar davasında tutuklanan şüpheli sayısı altıya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Furkan Sevinç’in evde yalnız kaldıkları sırada cinsel istismarda bulunduğu iki yaşındaki Nisa Nur Ö. bebek, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Gözaltına alınan Sevinç, ifadesinde suçlamaları kabul etti ve tutuklandı. Ayrıca gözaltına alınan anne M.Ö. ile birlikte üç kişi daha tutuklandı.

Anne M.Ö.’nün de üvey babası tarafından cinsel istismara uğradığı ve fuhuşa sürüklendiği, 8 yaşındaki kızının da cinsel istismara maruz kaldığı iddia edildi.

Çaycuma Sulh Ceza Hakimliği soruşturma kapsamında yayın yasağı getirdi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version