Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Antep’te CHP’liler ile AKP’liler arasında kavga

Antep'te CHP'liler ile AKP'liler arasında kavga


Artı Gerçek – Antep’te Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde seçim çalışması yapan AKP’liler ile CHP’liler arasında çıkan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. Polisin müdahale ettiği kavga kameralara yansıdı. Silah seslerinin duyulduğu kavgada yaralıların olduğu belirtildi.

Polisin müdahale etmesi ile CHP’li gençlerden 3 kişinin yaralandığı ve 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi. Saldırıda yaralanan üç genci hastanede ziyaret eden CHP Antep Milletvekili Adayı Avukat Hasan Öztürkmen, olaya ilişkin şunları söyledi:

“Bugün saat 18.00 sıralarında Gaziantep’te vatandaşlara broşür dağıtan parti görevlilerimize, gençlik kollarımıza AKP’liler tarafından bir saldırı olmuştur. Yaralananların iddiasına göre bir yaralı arkadaşımızın polis copu ile yaralandığı iddia ediliyor. Gençlerimizde üç kişi ağır yaralı olarak şimdi hastanedeler. Biz de il başkanımız ve milletvekili adaylarımız ile takip ediyoruz. AKP’liler gün geçtikçe olayı sertleştirmeye çalışıyor. Bize açıkça saldırı olmuştur bugün Gaziantep’te. Şu anda hastaneden arkadaşlarımızın tedavileri ile uğraşıyoruz. Bunu yetkililere duyuyorum. Gençlerimiz polis copu ile yaralandığını iddia ediyorlar.”

CHP Gençlik Kolları Başkanı, “Çevik kuvvetten cop yedim, bana yerde de tekme tokat giriştiler” dedi.

Anadolu Ajansı’na (AA) göre ise yaşanan kavgada iki kişi yaralanırken bir kişi gözaltına alındı. AA’nın aktardığı haberde şu ifadelere yer verildi.

“Seçim çalışmaları yürüten AK Parti ve CHP’li gruplar arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine pet şişe ve taş fırlattı. CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin A. tabancayla havaya bir el ateş etti. Kavgada 2 kişi darp sonucu yaralandı ve Ersin A. gözaltına alındı.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version