Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li il başkanından mitinge katılanlara hakaret: Sizin gibi haysiyetsizlere bu millet fırsat vermedi

AKP'li il başkanından mitinge katılanlara hakaret: Sizin gibi haysiyetsizlere bu millet fırsat vermedi


Artı Gerçek – AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Millet İttifakı’nın mitingine katılan yurttaşların videosunu çekerek “Sizin gibi haysiyetsizlere bu millet fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecektir… Dün olduğu gibi, 14 Mayıs’ta size öyle bir çakacağız ki, bir daha belinizi doğrultamayacaksınız!” sözleriyle hakaret etti.

Milet İttifakı, İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda on binlerce yurttaşın katıldığı seçim mitingi düzenledi. Mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yeni bir anlayışı, yeni bir devri başlatıyoruz 100. yılda. Birlikte başaracağız” dedi.

AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, sosyal medya hesabından video paylaşarak, “İzmir’de bir grup Millet İttifakı militanı, HDP ile girdikleri yatak odalarından çıkıp, mitinge gidiyor anlaşılan! Sizin gibi haysiyetsizlere bu millet fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecektir. Küfürler savursanız da bir yerlerinizi yırtsanız da gideceğiniz yer PKK kucağı! Dün olduğu gibi, 14 Mayıs’ta size öyle bir çakacağız ki, bir daha belinizi doğrultamayacaksınız!” notunu kullandı.

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version