Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

YSK Başkanı Yener: Hatay’da 350 bin kişinin oy kullanması bekleniyor

YSK Başkanı Yener: Hatay'da 350 bin kişinin oy kullanması bekleniyor


Artı Gerçek – Hatay’da incelemelerde bulunan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, burada yaptığı açıklamada, “Vatandaşımız ve tüm siyasi partilerimiz şundan emin olabilirler, seçim güvenliği açısından Hatay ve diğer illerimizde gerekli tedbirler alınmıştır. Hatay’da 350 bin civarında seçmenin oy kullanacağı tahmin ediliyor. Ancak şu an için net bir sayı söylemek yanlış olur” dedi.

‘HATAY VE DİĞER İLLERİMİZDE GEREKLİ TEDBİRLER ALINMIŞTIR’

Yener kentte yaptığı açıklamada, “Kalan 18 gün içerisinde gerekli eksiklikleri giderilecek. Hatay’ımız şu an için seçime hazır vaziyettedir. Vatandaşımız ve tüm siyasi partilerimiz şundan emin olabilirler, seçim güvenliği açısından Hatay ve diğer illerimizde gerekli tedbirler alınmıştır” ifadelerini kullandı.

Yener sözlerine şöyle devam etti: “Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde oylarını kullanabilmeleri için konteyner alanlar oluşturulmuş. Büyük ihtimalle depremden etkilenen diğer illerimizde de bu ve buna benzer konteynerlerimiz kullanılacak. Sizlerin de gördüğü gibi seçmenlerin oy kullanması açısından gayet güvenli alanlar oluşturulmuş. Kalan 18 gün içerisinde de gerekli eksiklikler giderilecek. Hatay’ımız şu an için seçime hazır vaziyettedir. Vatandaşımız ve tüm siyasi partilerimiz şundan emin olabilirler, seçim güvenliği açısından Hatay ve diğer illerimizde gerekli tedbirler alınmıştır. Hatay’da 350 bin civarında seçmenin oy kullanacağı tahmin ediliyor. Ancak şu an için net bir sayı söylemek yanlış olur.” (AA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version