Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yeşil Sol Parti Bağcılar’da seçim bürosunu açtı: Milletvekilleri de halaya durdu

Yeşil Sol Parti Bağcılar'da seçim bürosunu açtı: Milletvekilleri de halaya durdu


Osman ÇAKLI – Ezgi YILDIZ


İSTANBUL – Yeşil Sol Parti, İstanbul’da seçim bürolarını açmaya devam ediyor. Bugünkü adres Bağcılar. İstanbul milletvekilleri ve adaylarının katıldığı törende HDK Eş Sözcüsü Cengiz Çiçek de yer aldı.

Bağcılar Evren Mahallesi’nde seçim bürosunun açılışının öncesinde toplanmaya başlayan Bağcılar halkı milletvekilleriyle Yeşil Sol Parti’nin seçim müziği olan ‘Disa Em’ şarkısıyla halaya durdu.

‘AKP FAŞİZMİNİ YIKMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ’

HDK Eş Sözcüsü Çiçek Otlu, Yeşil Sol Parti Bağcılar Seçim Bürosu’nun açılışında yaptığı konuşmada, AKP’nin Kürtleri inkar edip, Alevileri yok saydığını söyledi. Otlu, şunları söyledi:

“Biz AKP faşizmini yıkmakla yükümlüyüz. Bizler tüm politik tutsaklarımız için çalışmalıyız. Bizleri kapatmaya çalışanlar bilsinler ki bizi ne kadar budamaya çalışsalar da asla vazgeçmeyiz. Biz kadınlar bu erkek egemen sistemi yıkmalıyız. Üçüncü cephe Yeşil Sol’dur, hepimize başarılar diliyorum.”

KADINLAR EN ÖN SAFTA

Çiçek Otlu’nun konuşmasının ardından Yeşil Sol Parti üçüncü bölge milletvekili adaylarıyla Evren Mahallesi’deki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta kadınlar ön safta yer alırken, 15 Mayıs’ta yeni bir ülke kurulacağının mesajı verildi.

‘DEVİRMEK İÇİN GELİYORUZ’

Yeşil Sol ve Gelecek Partisi 3. Bölge Adayı İlknur Birol açılış konuşmasında, “Devirmek için çalışacağız bu yüzden çağrımızı yapacağız. Evlerinize dönüp oylarınızı kullanın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version