Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘SS’ kitabındaki istismarla ilgili yeni ayrıntı: Aile Bakanlığı tecavüzün yaşandığı yerde ağırlanmış

‘SS’ kitabındaki istismarla ilgili yeni ayrıntı: Aile Bakanlığı tecavüzün yaşandığı yerde ağırlanmış


Artı Gerçek – Gazeteciler Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu’nun yayımlanan ‘SS’ adlı kitabı, bir çocuğu cinsel istismarda bulunmakla suçlanan iş insanı Sadullah Alagöz’ün çok sayıda devlet yetkilisiyle çekilen fotoğraflarını ortaya çıkardı. Alagöz’ün, 17 yaşındaki E.M.’yi korkutmak için devlet yetkilileriyle çekilen fotoğraflarını gösterdiği belirtildi.

Terkoğlu, bugünkü köşe yazısında Aile Bakanı Yardımcısı İsmail Ergüneş’in tecavüzün yaşandığı o pastanede Sadullah Alagöz’ü ziyaret ettiğini yazdı.

Aile Bakanı Yardımcısı İsmail Ergüneş ile Sadullah Alagöz oldukça yakın olduğunu söyleyen Terkoğlu, “Duyuyoruz ki “SS” kitabımızda yazdığımız tecavüz skandalını kapatmak için ciddi bir çaba sarf ediliyor” dedi.

Cumhuriyet’te yer alan Terkoğlu’nun yazısının ilgili kısmı şöyle:

“Aile Bakanı Yardımcısı İsmail Ergüneş de tecavüzün yaşandığı o pastanede Sadullah Alagöz’ü ziyaret etmişti. Sadullah Alagöz, 18 Ocak 2022’de gerçekleşen bu buluşmanın karesini yine sosyal medya hesaplarından şu mesajla paylaşmıştı:

“T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yrd. Sn. İsmail Ergüneş Beyefendi’yi Sinpaş Altınoran Özsüt şubemde misafir ettik. Gündemdeki konular başta olmak üzere projelerimizi ve diğer iş kollarımızı istişare etme fırsatı bulduk. Bu hoş ziyareti için Sn. Bakanım İsmail Ergüneş Beyefendi’ye şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.”

Peki…

Sadullah Alagöz’ün çocuğa tecavüz etmekle suçlandığı yer olan pastanede ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ergüneş’in sorumlu olduğu iki birim ne?

Yazayım:

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü!

Evet, devlette bizzat tecavüz mağduru çocukla ilgilenmesi gereken kurumlar. Yani, nereden tutsanız elinizde kalıyor.(HABER MERKEZİ)

YAZININ TAMAMI

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version