Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Serbest bırakılan ‘Erdoğan sayesinde’ etiketinin tasarımcısı Akkoyun: Rahatsız etmeye devam edeceğim

Serbest bırakılan 'Erdoğan sayesinde' etiketinin tasarımcısı Akkoyun: Rahatsız etmeye devam edeceğim


Artı Gerçek – Yüksek enflasyonu ve alım gücünün düşmesini protesto eden bir grup tarafından marketlerdeki bazı ürünlere yapıştırılan “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde. Oy verirken aklında bulunsun” çıkartmalarının tasarımcısı Mahir Akkoyun, serbest bırakıldıktan sonra basına açıklama yaptı.

Görsel iletişim tasarımcısı Akkoyun, serbest bırakıldıktan sonra İzmir Adliyesi çıkışında basına yaptığı konuşmada şunları söyledi:

‘ÇOK RAHATSIZ OLDULAR’

“Bugünkü dayanışma bu halkın yoksulluğa ve sefalete hep beraber tepki gösterdiği ve birbirine sahip çıktığı bir zeminin varlığını göstermiş oldu. Bir gün önce belki binleri aşan şeyin bugün milyonlarca insanın dilinde olması benim için çok mutluluk verici. Söylediklerimden çok rahatsız oldular, gözaltına alınmam bunu gösteriyor. Yoksulluğu sefaleti gündeme getirmemden rahatsız oldular. Rahatsız etmeye de devam edeceğim.”

‘Erdoğan’a hakaret’ ve ‘seçim düzenini bozmak’ suçlaması ve adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilen Akkoyun, adli kontrol şartı olmaksızın serbest bırakılmıştı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version