Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şanlıurfa’dan aday olmak istememişti: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ boş koltuklara konuştu

Şanlıurfa’dan aday olmak istememişti: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ boş koltuklara konuştu


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi Yozgat yerine Şanlıurfa’dan aday gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa’daki aday tanıtım toplantısında boş salona konuştu.

11 Nisan Spor Salonu’ndan düzenlenen aday tanıtımı toplantısına etkinliğe katılımın çok az olması dikkat çekti. Salondaki tribünlerin ve salona yerleştirilen sandalyelerin büyük oranda boş olduğu görülürken aday tanıtım toplantısına katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AKP Şanlıurfa milletvekili adayı Bekir Bozdağ, boş salona konuştu.

Şanlıurfa’dan aday olmak istememişti: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ boş koltuklara konuştu https://t.co/8DSj9Ms8dZ pic.twitter.com/uSWpJuyqzT

— Tr724 (@Tr724) April 14, 2023

KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfalılara özel bir sevgisi ve ilgisinin olduğunu söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzdeki seçim büyük bir seçimdir. Esasında küresel emperyalistlere karşı yerli ve milli duruşun mücadelesidir bu seçim. Bir yanda 6 bin 100 kilometrelik bölünmüş yol ağını 28 bin kilometreye çıkarmış Recep Tayyip Erdoğan var, diğer tarafta İstanbul’dan Ankara’ya yürümüş bir Kılıçdaroğlu var. Şimdi kime güveneceğiz. Yerli ve milli otomobili kazandırmış Sayın Erdoğan var ve diğer yanda ‘yapamazlar edemezler’ diyen zihniyeti temsil eden Kılıçdaroğlu var. Urfalı palavra atanın mı, sözünü tutanın mı yanında duracak. Ve biz hazırız diyoruz. Onun için hemen şimdi diyoruz”

ERDOĞAN’A ŞANLIURFA’DAN ADAY OLMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde Şanlıurfa’dan milletvekili aday gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın kendi memleketi Yozgat’tan seçime girmek istediği ancak AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Ben öyle uygun gördüm Bekir’ diyerek tepki verdiği iddia edilmişti.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version