Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Oscar ödüllü Kanadalı yapımcıya 1 Nisan Şakası: Ödül size ait değil, geri yollayın

Oscar ödüllü Kanadalı yapımcıya 1 Nisan Şakası: Ödül size ait değil, geri yollayın


– 12 Mart’ta düzenlenen 95’inci Oscar Ödül Töreni’nde “Women Talking” (Konuşan Kadınlar) filmiyle En İyi Senaryo Uyarlaması ödülünün sahibi olan Kanadalı yapımcı Sarah Polley Twitter hesabından kendisine yapılan 1 Nisan şakasını paylaştı. Polley, dün eline ulaşan bir mektupta, “Size en derin üzüntülerimizle bildirmek isteriz ki aldığınız Oscar, yanlışlıkla size verildi” dendiğini aktardı.

Polley’e gönderilen mektupta, ödülün aslında ‘Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok’ filmine ait olduğu belirtilerek ödülün Kaliforniya’ya geri gönderilmesi talep edildi. Oscar ödüllü yapımcı, “Ödülün keyfini çıkarmak için bir hafta daha kendisinde kalabileceği” belirtilen mektubun, kendisine 11 yaşındaki oğlu tarafından gönderildiğini belirtti.

Kanadalı yapımcının mektubu Twitter’dan paylaşmasının ardından ‘Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok’ filminin yapımcısı Edward Berger da şakaya dahil oldu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Okyanus ötesinde yaşadığım için Oscar heyeti posta masraflarından tasarruf etmek için ödülün doğrudan bana gönderilmesini istedi” diyen Berger, “Bilgileri kısa süre içinde seninle paylaşacağım, uygun mudur?” diye sordu. Polley ise Berger’in esprili yanıtına “Oğlum ödülün postaya verildiğini ve yolda olduğunu söylememi istedi” cevabını verdi. (DIŞ HABERLER)


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version