Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Müebbet hapis cezasına çarptırılan Tokatspor Başkanı cezaevinde intihar etti

2 kişiyi öldüren Tokatspor Başkanı’na 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis


Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde Fen Bilimleri Kurumları’nın sahibi Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’i öldürdüğü için iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya, cezaevinde kendini asarak intihar etti.

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBETE ÇARPTIRILMIŞTI

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker ile geçtiğimiz yıl Kurban Bayram tatilini geçirmek için geldiği çiftliğinde ölü bulunmuştu. Çok sayıda kesici ve delici alet darbesiyle öldürüldükleri tespit edilen Arıkan ve Eker cinayeti soruşturmasında tutuklanan Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya Çanakkale’de yargılanmış ve geçtiğimiz günlerde ‘kasten adam öldürme’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Ufuk Akçekaya tutuklu bulunduğu İzmir 2 No’lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki tek kişilik hücresinde dün akşam ölü bulundu. Kendini asarak intihar ettiği belirlenen Akçekaya’nın bir de intihar notu bıraktığı öğrenildi.

BİLAL ERDOĞAN İLE FOTOĞRAFI ÇIKMIŞTI

Bu arada iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya’nın AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile fotoğrafı çıkmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version