Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mesud Barzani, HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile telefonda görüştü

Mesud Barzani, HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile telefonda görüştü


Kürdistan Demokrat Partisi’nin lideri, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin eski başkanı Mesud Barzani, Cumhur İttifakı’na katılması ve milletvekili seçimlerine AKP listelerinden girmesi tartışma yaratan HÜDA PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü.

HÜDA PAR’ın Twitter hesabından “Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ile KDP Başkanı Sayın Mesud Barzani telefonla görüştüler” mesajı paylaşıldı. Görüşmenin içeriğine dair ayrıntı verilmedi.

Kontrgerilla faaliyetleri ve yargısız infazlarla bilinen HÜDA PAR, 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almıştı. AKP’nin milletvekili adayları listesinde ise HÜDA PAR’dan dört isme yer verilmişti.

Batman’dan aday olacağı iddia edilen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul 3. Bölge’de 4. sıradan, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir Gaziantep’te 6’ncı sıradan, HÜDA PAR Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı ise Batman’da 2. sıradan, Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç da Mersin’de 4. sıradan aday gösterildi. (HABER MERKEZİ)


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version