Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Meletî’de halk buluşmasına davet

Meletî’de halk buluşmasına davet


MELETÎ – Yeşil Sol Parti Meleti Milletvekili Adayı Tülay Şakar, yurttaşları yarın düzenleyecekleri halk buluşmasına çağırarak, “Birlikte enkaz altında kaldık ve sesimizi duyan olmadı. Kalabalığımız ile hesap soracağımızı haykıralım” dedi. 

 

Seçim çalışmaları kapsamında Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Eş Sözcüsü İbrahim Akın, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Adayı Sırrı Süreyya Önder, Meleti’nin merkez Yeşilyurt ilçesinde yarın düzenlenecek halk buluşmasına katılacak. “Faşizmi yıkacağız, demokratik cumhuriyeti kuracağız” şiarı ile düzenlenecek buluşmaya, Yeşil Sol Parti’nin Meletî Milletvekili adayı Tülay Şakar katılım çağrısı yaptı.

 

Tülay Şakar

 

‘MELETİ YEŞİL SOL PARTİ DİYECEK’

 

Depermin ilk gününden itibaren Meleti’yi terk etmediklerini söyleyen adaylardan Tülay Şakar, partilerinin depremzedelerin yanında olduğunu ifade etti. Kentte büyük yıkım yaşandığını dile getiren Şakar, “Arkadaşlarımız hiç ayrılmadan yaraları sardılar. Meleti yaşayanlarının sorunlarını dile getiren Yeşil Sol Parti oldu. Bu yüzden bizi seçeceklerine inanıyoruz. Yeşil Sol Parti tüm halkların ve inanç ve farklılıkların bir araya geldiği bir partidir” diye konuştu. 

 

‘HESAP SORACAĞIZ’

 

İktidardan hesap sormak için kendilerinin tercih edilmesini istediklerini ifade eden Şakar, şöyle konuştu: “Meletîlilerin daha önce tercih ettikleri sorunlarını dile getirmedi. Sorunlarını dile getirmek yanlarında durmaktır. Halkın yanında durmadılar. Biz hesap sormak için seçilmek istiyoruz. Yine Meletî’nin tarım, çevre sorunları var, bunları da meclise taşıyacak olan biziz” dedi. 

 

Şakar, halkı buluşmaya çağırarak, “Birlikte enkaz altında kaldık ve sesimizi duyan olmadı. Yarınki buluşmamızda onlara sesimizi biz iletelim. Yarınki kalabalığımız ile hesap soracağımızı haykıralım” dedi. 

 

 

 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version