Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mahmut Tuncer’in oğlu Mehmet Umut Tuncer AKP’den aday

Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer AKP'den aday


Artı Gerçek – 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım sürerken, siyasi partiler milletvekili adaylarının listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) dün sundu.

Şarkıcı Mahmut Tuncer’in oğlu Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer de AKP’nin Aydın milletvekili adayı listesinde 5’inci sırada yer aldı.

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, adaylığı sonrasında seçimlerde üçüncü kez aday olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Tuncer, “Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir başlangıç yapmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleri ile çok önemli bir adım attık. 28. Dönem AK Parti Aydın Milletvekilliği için teveccühleri ile şahsımı aday gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize gönülden şükranlarımı sunuyorum. Medeniyetler tarihi şehri Aydın’ımıza sahip çıkmak için çok çalışacağım. Bu sorumlulukla, ortak akılla, ortak iradeyle, ortak vicdan ve milli iradenin gücüyle Türkiye Yüzyılı’nda davamıza bir nefer olarak Durmak Yok Yola Devam!” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version