Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Lale Orta’nın tekrar istifası istenecek

Lale Orta'nın tekrar istifası istenecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşerek sarı-kırmızılı takıma yapılan hakem hatalarıyla ilgili şikâyette bulunacak. İddiaya göre Özbek, MHK Başkanı Lale Orta’nın bir kez daha istifasını isteyecek.

Dursun Özbek, TFF kurulları ve MHK ile ilgili şikayetlerini dile getirecek.

Son 3 maçta takımı aleyhine hata yapan hakemlerin görev almaya devam ettiğine dikkat çekecek olan Özbek, buna karşın A.Demir-F.Bahçe karşılaşmasının hakemi Ali Palabıyık‘ın kızağa çekildiğini hatırlatıp, “Hakemlere, ‘F.Bahçe aleyhinde hata yaparsan cezalandırılırsın, G.Saray aleyhine yaparsan ödüllendirilirsin’ mesajı veriliyor” şikayetinde bulunacak.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bu akşam kulüplere vereceği iftar yemeği öncesinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile kritik bir görüşme yapacak.

Hürriyet’in haberine göre Özbek, hukuktan sorumlu yönetici Can Natan‘ın da katılacağı bu toplantıda, Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) atamaları ile disiplin sevkleri konusunda yaşadıkları rahatsızlıkları dile getirecek.

“Galatasaray’a karşı hata yapmak serbest mi?”

Özbek’in bu görüşmede Büyükekşi’ye, Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadıkları son 3 maçta takımı aleyhine hatalı kararlar veren hakemlerin ödüllendirildiğini ifade edip, “Galatasaray’a karşı hata yapmak serbest mi? Maçlarımızda hatalı kararlar veren hakemler hemen başka görevler alıyor. MHK bu hakemlerin yönetiminden memnun ve ödüllendiriyor” diyeceği belirtildi.

Lale Orta’nın istifası istenecek

Akşam gazetesinin haberine göre Dursun Özbek, hakem hataları ve MHK Başkanı Lale Orta’nın, yayıncı kuruluşa müdahalesi ile sonrasında yaptığı açıklamalara dair duydukları rahatsızlıkları dile getirecek.

Orta’nın bir kez daha istifası istenecek. İftar sonrası ise başkanların Beşiktaş-Atletico Madrid maçını izlemesi bekleniyor. (Akşam)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version