Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

KHK Platformları Sözcüsü Münir Korkmaz Yeşil Sol Parti’den milletvekili aday adayı oldu

KHK Platformları Sözcüsü Münir Korkmaz Yeşil Sol Parti’den milletvekili aday adayı oldu


KHK Platformaları Sözcüsü Münir Korkmaz,  Yeşil Sol Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili arkadaşlar; KHK lıların haklı mücadelesini meclis çatısında da devam ettirmek adına Yeşil Sol Partiden aday adaylığı için başvurumu yaptım. Adaylık durumu olsa da olmasa da mücadeleye devam” dedi.

Korkmaz, KHK’lıların 2-3 milyon oy potansiyeline sahi olduğuna işaret ederek, 7 yıllık süreçte yüzde 70’den fazlasının siyasi tercihlerinin değiştiğini işaret etti. Korkmaz, partilerin siyasi programlarını buna göre oluşturmasını ve aday belirlerken buna dikkat etmelerini istemişti.

Sevgili arkadaşlar;
KHK lıların haklı mücadelesini meclis çatısında da devam ettirmek adına Yeşil Sol Partiden aday adaylığı için başvurumu yaptım.Adaylik durumu olsa da olmasa da mücadeleye devam.#KHKlarÇöpOlacak.@YesillerSol@Turkiye_KHK@khktelevizyonu pic.twitter.com/eluDspsPfO

— Münir Korkmaz (@mkorkmaz62) April 3, 2023

KHK Platformları tarafından sosyal medya üzerinden kendilerini Meclis’te temsil etmesi için Münir Korkmaz ve avukat Levent Mazlıgüney’in seçilecek sıradan vekil adayı gösterilmesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ve HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan’a çağrıda bulunmuşlardı.

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version