Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İstanbul’da üniversite öğrencilerine sahur operasyonu

İstanbul’da üniversite öğrencilerine sahur operasyonu


İstanbul’daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere Gülen cemaati mensubu oldukları iddiasıyla sahur operasyonu yapıldı.

Gözaltına alınan öğrencilerin evden çıkarken fotoğrafları ve görüntüleri çekildi. Öğrencilerin evin merdivenlerinden indirilmesi ve sokakta arabaya binmeleri esnasında görüntüleri alındı. Görüntü alınması esnasında öğrencilerden ellerini kelepçe varmış gibi tutmaları istendi.

Öğrencilere yönelik sahur operasyonu yapılmasına sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi tepki gösterdi. Twitter’da açılan #sahuroperasyonu hashtagı ile yapılan operasyona tepki gösterildi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Seccadeye basmak günah değil ancak Ramazan gecesi yok yere gariban öğrenciye yapılan operasyon zulümdür. Ülke yıkılıyor uğraştığımız şeye bak.” ifadesini kullandı.

Fehmi Acar isimli sosyal medya kullanıcısı “İstanbul’da sahur operasyonu yapılıyormuş. Bu saatte hemde… Müslüman ülkede müslümanlar huzursuz. Müslümanlar tutsak  Mübarek Ramazan ayında bile durmuyorlar!” ifadeleriyle operasyona tepki gösterdi. 

 

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version