Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İstanbul’da dört ilçede 1 ton 205 kilo uyuşturucu bulundu

İstanbul'da dört ilçede 1 ton 205 kilo uyuşturucu bulundu


Artı Gerçek – İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beykoz, Çatalca, Fatih ve Esenyurt ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, 1 ton 205 kilo uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı. Detektör köpeklerin de kullanıldığı baskınlarda, 10’u yabancı 12 şüphelinin yakalandığı belirtildi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’yle ilgili 12-15 Nisan arasında, dört ilçede farklı tarihlerde baskın yaptı. Beykoz, Çatalca, Fatih ve Esenyurt’ta daha önceden belirlenen adreslerdeki baskınlara narkotik köpekleri de katıldı.

Dört ayrı baskındaki aramalarda, 906 kilo 500 gram metamfetamin, 293 kilo 800 gram kristal metamfetamin, 4 kilo 357 gram esrar, 483 gram kokain, 62 kilo kimyasal madde, kırmızı reçete ile satılabilen 231 hap, beş tabanca ve 718 mermi bulundu.

Toplam 1 ton 205 kilo 140 gram uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan 62 kilo kimyasal maddeyle ilgili olarak 12 şüpheli yakalandı. Polisin paylaştığı görüntülerde, bir adreste duşakabin teknesinin alt bölmesinde silah ve uyuşturucu madde çıkarılması dikkat çekti. (ANKA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version