Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti ile Burhan Kuzu’yu tanıştıran Aliye Uzun’a silahlı saldırı

İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti ile Burhan Kuzu’yu tanıştıran Aliye Uzun’a silahlı saldırı


İranlı uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerifi Zindaşti ve eski AKP milletvekili Burhan Kuzu’yu tanıştırdığı iddia edilen Aliye Uzun’a İstanbul Bağdat Caddesi üzerinde silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Uzun’a Suadiye’de yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi tarafından silahla ateş edildi.

Saldırıdan kaçmaya çalışan Uzun, diz kapağından vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Uzun’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ALİYE UZUN’UN İKTİDARIN ÖNDE GELEN İSİMLERİYLE YAKIN İLİŞKİSİ VARDI

Aliye Uzun’un ismi 2016’da uyuşturucu baronu Naji Şerifi Zindaşti ile Ömer Erdal Kartal adlı kişiyle Sarıyer’de yaşanan silahlı çatışmanın soruşturmasında yer almıştı. Hiç kimsenin yaralanmadığı silahlı çatışma sonrası gözaltına alınan Zindaşti’nin verdiği ifade de Aliye Uzun ismi geçmişti. Bu soruşturma kapsamında da Uzun’un ifadesi alınmıştı.

Burhan Kuzu’nun, Zindaşti ve Aliye Uzun ile yediği yemek fotoğrafını Cumhuriyet gazetesi ortaya çıkarmıştı.

 

Aliye Uzun, Zindaşti ve Burhan Kuzu ile çekilen fotoğraflarla gündeme gelmişti. Zindaşti’yle bir dönem ‘flörtleştiklerini’ anlatan Aliye Uzun’un iktidarın önde gelen isimleriyle olan yakın ilişkileri de dikkat çekmişti.

Zindaşti ve Kuzu’yu tanıştırdığını belirten Uzun, “Bu şahsın ülkemize yatırım yapacağını düşündüğüm için Burhan hoca ile tanıştırdım. Daha sonra bu adamın yasa dışı işlerinin olduğunu öğrendikten sonra görüşmeyi kestim” demişti.

Zindaşti’den kendisini tehdit ettiği için şikayetçi olduğunu söyleyen Uzun, “Zindaşti’yi ilk deşifre eden kişi benim” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version