Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hilal Kaplan eski eşinin arkadaşıyla evlendi; Yuvası dağılan kadın isyan etti: ‘O benim ablam diyordu, abladan karı mı oldu şimdi?’

Hilal Kaplan eski eşinin arkadaşıyla evlendi; Yuvası dağılan kadın isyan etti: ‘O benim ablam diyordu, abladan karı mı oldu şimdi?’


Sabah yazarı Hilal Kaplan geçtiğimiz yıl Ağustos ayında akademisyen Süheyb Öğüt ile tek celsede boşanmıştı. Geçen hafta Çekmeköy’deki villasında aile arasında gerçekleşen törenle Hilal Kaplan, , Milat gazetesinde yazan Emre Efser müstear ismi ile Tevfik Emre Sarı ile evlendi.

Hilal Kaplan’ın eski eşi Süheyp Öğüt ile son eşi Tevfik Emre Sarı’nın (Emre Efser) yakın arkadaş oldukları ortaya çıktı

EVLİLİK MAHKEME DOSYASINDAKİ SOYADI DEĞİŞİKLİĞİYLE ORTAYA ÇIKTI

Patronlar Dünyası’nın haberine göre; geçen hafta Çekmeköy’deki villasında aile arasında gerçekleşen törenle Tevfik Emre Sarı ile hayatını birleştiren Hilal Kaplan’ın evliliği mahkeme dosyasındaki soyadı değişikliğinden ortaya çıktı.

Anadolu 51. Asliye Ceza Mahkemesi’nde eski eşi Süheyb Öğüt ile birlikte müşteki olarak bir davaya katılan Hilal Kaplan’ın soyadının Sarı olarak değiştiği görüldü.

BOŞANMA ORANLARININ ARTMASINA ÜZERİNE YAZI YAZMIŞTI

Yandaş Sabah yazarı Hilal Kaplan 3 Mayıs 2020’de “Aile için tehlike çanları çalıyor” başlıklı yazısında boşanmaya karşı uyarılarda bulunmuştu.

‘’Bireyin ailenin, kariyerin ebeveynliğin önüne geçtiği, kulağa hoş gelen özgürlük sloganlarıyla sorumlulukların unutturulduğu, toplum yapımızı hızla dönüştüren bir süreçten geçiyoruz. Boşanma oranlarının da giderek arttığı ülkemizde aileyi kurtarmak için acilen harekete geçmek gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı. Hilal Kaplan’ın “Ailenin adı Yok ya da Neden Feminist Değilim” adında bir de kitabı bulunuyor.

TEVFİK EMRE SARI’NIN ESKİ EŞİ İSYAN ETTİ: O BENİM ABLAM DİYORDU, ABLADAN KARI MI OLDU

Hilal Kaplan ile evlenen Tevfik Emre Sarı’nın 2022 Eylül ayında boşandığı eski eşi Asuman Karaca, Emre Sarı ve Hilal Kaplan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karaca, yaptığı paylaşımlarda Emre Sarı ile olan evliliği sırasında, Sarı’nın Hilal Kaplan ile sürekli olarak konuştuğunu, kendisinin Sarı’yı uyardığını buna rağmen eşinin kendisine Hilal Kaplan’ı “Abla” olarak gördüğünü söylediğini ifade etti. Karaca, “Sabahtan akşama kadar Twitter’da Whatsapp’ta konuşurken uyarıyordum. O benim ablam diyordu, Hilal Abla. Abladan karı mı oldu şimdi?” dedi.

“HİLAL KAPLAN EVLİYKEN, DEFALARCA YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜ”

2015 yılında Tevfik Emre Sarı ile tanıştığını ve sonunda aldatıldığını söyleyen Asuman Karaca süreci şöyle anlattı:

“Yıllarımı verdim ona bir de evlat. Sonunda aldatıldım. İşler büyümesin diye çocuğumuz var diye anlaşmalı boşandık. Mücahit Birinci de sözleşmemizi hazırladı. Mahkemeyi araya adam sokup öne çektiler. Ben de bu ne acele diye düşünüyordum. Hilal Kaplan sevdası imiş demek.

Ben de beni aldattığı görüntülü konuştuğu Antalyalı Beyza zannetmiştim. Yanılmışım, ses kayıtları elimde. Hepsinin üstünü kapattım evladım için ama değmezmiş. Evli iken defalarca Hilal Kaplan ile yüz yüze görüştü.

Hilal Kaplan da bu süreçte evliydi. Villasına gidip geliyordu demek ki altyapı hazırlığı yapılmış. Hilal Kaplan boşandığında bizim de aramız bozulmaya başlamıştı. Hilal abla diyordu koskocaman kadın diyordu, ben de inanıyordum. Kadınlar ne hissederse haklı demek ki.”

“AVUKAT DA MÜCAHİT BİRİNCİ OLUR”

Söz konusu gelişmelerin ardından Asuman Karaca, kendisine Twitter üzerinden mesaj gönderen Hilal Kaplan’ın iletisini paylaşarak “Elinizden geleni ardınıza koymayınız Hilal Hanım yani Hilal Abla. Ben abla diye bilirken ne dümenler dönmüş. İşiniz gücünüz hukuki tehditler. Avukat da Mücahit Birinci olur” ve “Şaka mı yapıyorsunuz? 6 ayda aşk mı doğdu aranızda? Kiminle evlendiğini biliyor muşunu? Siz nasıl bir teşkilatsınız” ifadelerini kullandı.

Hilal Kaplan’ın Karaca’ya gönderdiği mesajda ise şu ifadeler yer aldı: “İki çocuk annesi Müslüman bir kadına iftira atıyorsunuz. Bunu yapmaya hakkınız yok. Ne yaşadınız bilmiyorum ama hukuken de hakkımı arayacağım. Sizi Allah’a havale ediyorum. Çok yazık…”

HİLAL KAPLAN’DAN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medyada yayılan haberlerin ardından tepkilerin hedefi haline gelen Hilal Kaplan, Twitter hesabından bir açıklama yaparak suskunluğunu bozdu. Kaplan, açıklamasında kocasının gerçek ismi olan Tevfik Emre Sarı yerine müstear ismi Emre Efser’i kullandı.

İşte Kaplan’ın ilk açıklaması:

“Mahremimizi sosyal medyadan paylaşmak zorunda değiliz. Deprem gündeminden ötürü evimizde aile ve arkadaşlarımızın huzurunda evlendik. Eşim @EmreEfser hakkında geçmiş veya bugün hiçbir F.TÖ soruşturması yoktur. Diğer iddiaların da hepsi iftiradır. Hukuki zeminde tüm haklarımızı arayacağız.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version