Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hande Fırat’tan 3,5 milyon lira hibe açıklaması: Emeklilik projem

Hande Fırat'tan 3,5 milyon lira hibe açıklaması: Emeklilik projem


Artı Gerçek – Ankara’da 16 projeye hibe verileceği açıklanırken, destek almayı ‘hak edenlerden’ birisinin de gazeteci Hande Fırat olduğu ortaya çıktı. Küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığından 3,5 milyon lira hibe desteği alacağının haberlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Bill Gates’i örnek verdi, “Emeklilik projem” dedi.

Paylaşımında henüz hibe almadığını ancak vadettiği yatırımı yapınca hibe alacağını anlatan Fırat, ’emeklilik projesi’ olarak ‘birçok yatırımcının yaptığı’ gibi tarım arazisi satın aldığını belirtti. Fırat, buna örnek olarak ABD’li milyarder girişimci Bill Gates’in de tarım arazisi almasını gösterdi.

’22 MİLYON LİRA YATIRIM YAPACAĞIM, HER YATIRIMCI GİBİ HAKKIM’

Henüz hibe almadığını ancak söz verdiği ’22 milyon TL’lik’ yatırımı yaptıktan sonra hibe alacağını kaydeden Fırat, gerekli denetimlerden geçtiğini ve süreç boyunca herhangi bir bakanlık yetkilisini aramadığını söyledi. Fırat, hibenin her yatırımcı gibi hakkı olduğunu savundu.

VEKALETİNİ ŞOFÖRÜNE VERMİŞ

Fırat ayrıca, ‘kimse ismini görüp kapı açmasın’ diye vekaletini şoförüne verdiğini belirtti.

Kendisi üzerinden kimsenin iktidarı vurmaması gerektiğini vurgulayan Fırat, amacının ‘Türkiye’ye yararlı olmak’ olduğunu söyledi.

‘BENİM ÜZERİMDEN ERDOĞAN’I YIPRATMAK ETİK DEĞİL’

Yapılan haberlerin etik olmadığını dile getiren Fırat, şu açıklamayı yaptı: “Erdoğan’ı ve AK Parti’yi benim üzerimden yıpratmaya çalışmak, 15 Temmuz fotoğraflarını kullanmak, seçime giderken yıllardır tanıdığım diğer parti liderlerinin kendi yayın organlarında bunları araştırmadan yayınlatmaları hiç etik değildir. Yapılmak istenenlerle mahkemede hesaplaşacağız.”

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version