Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan’ın ilk seçim mitingi: Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

Erdoğan'ın ilk seçim mitingi: Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin seçim mitinglerinin ilkinde Afyonkarahisar’da Zafer Meydanı’nda konuşuyor.

14 Mayıs seçimine günler kala ilk seçim mitingini gerçekleştiren Erdoğan, “Türkiye’yi ben yönetiyorum ben” dedi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Birileri çıkıp bize emperyalizm edebiyatı yapıyor. Bu edebiyatı yapan emperyalistlerin tetikçisi. Londra tefecilerinden aldığı sözlerle adeta sevindirik olan kişi. Bay bay Kemal, acaba Londra’dan ne kadar para aldın da geldin” diye belirtti.

Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

“Afyon her evladı Karahisar Kalesi kadar sağlam bir şehridir. Afyon’un 14 Mayıs’ta göstereceği güçlü duruşla ‘Türkiye Yüzyılı’nın da öncü şehri olacağına yürekten inanıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Yüzyılı’na giden yolu Afyonkarahisar’dan başlatıyoruz.

Birileri çıkıp bize emperyalizm edebiyatı yapıyor, tıpkı seccade edebiyatı yaptıkları gibi. Bu edebiyatı yapan emperyalistlerin tetikçisi, terör örgütleriyle kol kola yürüyen kişi. Londra tefecilerinden aldığı sözlerle adeta sevindirik olan kişi. Bay bay Kemal, acaba Londra’dan ne kadar para aldın da geldin? Aldığın bir şey var mı? Laf!

Emperyalistlerin truva atı IMF ile adamlarını otel odalarında gizli saklı buluşturan kişi kim? Bay bay Kemal her zamanki iğrenç üslubuyla anti emperyalizm dersi vermeye kalkıyor. Bu kardeşiniz başbakan olduğunda Davos’ta IMF’in başkanıyla görüşme yapıyoruz. Şu anda masanın etrafında olan birisi daha vardı. O zaman ekonomiyle ilgileniyordu. Ona da o görevi vermiştik.”

Ayrıntılar geliyor…

Kaynak: Gerçek Gündem

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version