Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Diyarbakır’da depremde hasar gören binada hırsızlık: İş yerinin duvarını balyozla kırdılar

Diyarbakır'da depremde hasar gören binada hırsızlık: İş yerinin duvarını balyozla kırdılar


Artı Gerçek – Maraş merkezli depremlerde hasar olan Diyarbakır’da Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde Aydınlar Apartmanı şüpheliler, 2 Nisan’da, apartmanın kapısının demirlerini kesip, içerideki su sayaçlarını çaldı. 4 Nisan’da da elektrik panosu sökülüp, kablo ve elektrik sayaçları çalındı.

Apartmanın altında faaliyette olan turizm acentesi işleten Murat Gezer, durumla ilgili emniyete gidip suç duyurusunda bulundu. Binaya, 16 Nisan’da iftar saatlerinde de giren şüpheliler, elektrik panosunu söktükleri duvarı balyozla kırdıktan sonra turizm acentesine girdi. Şüpheliler, içerideki 7 dizüstü bilgisayarı çalıp kaçtı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

O anlar acentenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüpheli, depo olarak kullanılan bölümden içeriye girdiği görülüyor. Kapüşonla yüzünü gizleyen şüphelinin, içeriyi kontrol ettikten sonra masalarda bulunan dizüstü bilgisayarları tek tek alıp, açtıkları delikten diğer şüpheliye uzattığı görüntülerde yer aldı.

Şüpheliler kaçarken, acenteye gelen işletmeci Murat Gezer, bilgisayarların olmadığını fark etti. Güvenlik kameralarını inceleyen Gezer, hırsızlığı fark edince durumu polise bildirdi. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version