Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP’li Tanal, Erdoğan’ı yalanladı: ‘Harran Üniversitesi varken AKP diye bir parti yoktu’

CHP’li Tanal, Erdoğan’ı yalanladı: ‘Harran Üniversitesi varken AKP diye bir parti yoktu’


CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Maltepe’de sayım sırasında yaşanan arbedenin ‘Yeliz’ takma ismini kullanan AKP’li vekil Ahmet Hamdi Çamlı tarafından önceden kurgulandığını söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimde Şanlıurfa’dan milletvekili adayı gösterilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa’da temel atma törenindeki “Kardeşlerim, Harran Üniversitesi’ni kim yaptı? Ötekiler sadece konuşmayı bilir. Biz ise söylediğimiz her şeyi yapmayı namus borcu olarak biliyoruz” sözlerini yalanladı. Tanal, “Harran Üniversitesi, 11 Temmuz 1992 yılında kuruldu. Harran Üniversitesi varken AKP diye bir parti yoktu” dedi.

Erdoğan, dün Şanlıurfa’da deprem konutları temel atma törenini katıldı. Vatandaşlara seslenen Erdoğan, “Kardeşlerim, Harran Üniversitesi’ni kim yaptı? Ötekiler sadece konuşmayı bilir. Biz ise söylediğimiz her şeyi yapmayı namus borcu olarak biliyoruz” dedi.

CHP’den Şanlıurfa milletvekili adayı olan Mahmut Tanal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan’ın sözlerini, “Şanlıurfa mitinginde konuşan Erdoğan, Harran Üniversitesi’ni biz kurduk diyor. Harran Üniversitesi, 11 Temmuz 1992 yılında kuruldu. Harran Üniversitesi varken AKP diye bir parti yoktu! Ne iş Recep Tayyip Erdoğan? Şanlıurfalı hemşerilerim bunların dediklerine inanmayın.” ifadeleriyle yalanladı.

Şanlıurfa mitinginde konuşan Erdoğan, Harran Üniversitesi’ni biz kurduk diyor.

Harran Üniversitesi, 11 Temmuz 1992 yılında kuruldu.

Harran Üniversitesi varken AKP diye bir parti yoktu!

Ne iş @RTErdogan

Şanlıurfalı hemşerilerim bunların dediklerine inanmayın😂#Şanlıurfapic.twitter.com/PHIBGtid6n

— Av.Mahmut TANAL (@MTanal) April 16, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version