Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Antep’te ‘çöp atma’ kavgası: Biri polis iki ölü, iki yaralı

Antep'te 'çöp atma' kavgası: Biri polis iki ölü, iki yaralı


Artı Gerçek – Antep’te husumetli olduğu belirtilen iki aile arasında ‘çöp atma’ nedeniyle silahlı kavga çıktı. Biri polis iki kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Güneş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta oturan ve aralarında husumet olan Kuş ve Çekiç ailesi fertleri arasında çöp atma gerekçesiyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, husumetli ailelerin üyelerinden olan 35 yaşındaki polis Mehmet Ali Kuş ve 23 yaşındaki Ali Çekiç öldü, iki kişi yaralandı.

Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından polis memuru Mehmet Ali Kuş Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne, Ali Çekiç ve diğer iki yaralı ise Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Ali Kuş ve Ali Çekiç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Tedaviye alınan iki kişinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version