Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı; fahiş kira artışlarına hapis cezası geliyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı; fahiş kira artışlarına hapis cezası geliyor


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, fahiş kira artışına yönelik yeni dönemde yaptırım gelmesinin söz konusu olduğunu söyledi. Kira artışlarındaki yüzde 25’lik sınır düzenlemesinin uzatılacağını belirten Bozdağ, “Fahiş kira artışı yapanlara hapis cezası gündemde. Fahiş kira artışını önlemek için 3 alternatif hazırladık.” dedi.

Şanlıurfa’da tarihi Göbeklitepe’de NTV canlı yayınına katılan ve gündeme ilişkin soruları cevaplayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kira artışlarıyla ilgili sorular soru üzerine kirada yüzde 25 artış sınırı süresinin uzatılacağını söyledi. Fahiş kira artışlarına yaptırım getirilmesine yönelik de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla çalışma yapıldığını açıkladı. Bekir Bozdağ şöyle konuştu:

TÜRKİYE’NİN SEÇİMLERİ DÜNYANIN EN GÜVENİLİR SEÇİMLERİDİR, NUMBER ONE’DIR

Bakan Bozdağ, Türkiye’deki seçimlerin dünyanın en güvenilir seçimleri olduğunu savundu:

“Bu tür değerlendirmeler ya bilgisizlikten yapılıyor ya da kasıtlı olarak seçimde seçim sonucu aleyhimize çıkarsa şimdiden üretilmiş bahanelerimiz olsun ki onlara dayanalım diye yapılıyor. Türkiye’de seçimler en güvenli şekilde yapılıyor. Ben hatta şunu söylüyorum. Türkiye’nin seçimleri dünyanın en güvenilir seçimleridir. Number One’dır.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version