Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

ABD’de 78 yaşındaki kadın üçüncü kez banka soydu

ABD'de 78 yaşındaki kadın üçüncü kez banka soydu


– ABD’nin Missouri eyaletine bağlı Pleasant Hill kentinde 78 yaşındaki bir kadın bir bankayı soyma girişiminin ardından yakalandı. Bonnie Gooch adlı kadın kentteki Goppert Finans Bankası’na giderek veznedardan para istedi. Ayrıca veznedara “Teşekkürler. Seni korkutmak istememiştim, üzgünüm” yazan bir not iletti. Soygun sırasında güneş gözlüğü ve cerrahi maske talan kadın daha sonra yetkilerce yaklaşık 3 kilometere uzaklıkta aracının içinde paralarla birlikte yakalandı.

Kansas City Star gazetesinin haberine göre, 78 yaşındaki kadın, bir finans kurumundan para çalmak ya da çalmaya teşebbüs etmekle suçlanmasının ardından 25 bin dolar kefaletle cezaevine gönderildi.

ÜÇÜNCÜ KEZ BANKA SOYMAYA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Gooch’un üç yıl önce 75 yaşındayken aynı eyaletteki Lee’s Summit kentinde farklı bir banka soygunu nedeniyle tutuklandığı, cezasının ertelendiği ve Kasım 2021’de süresi dolan denetimli gözetim altında tutulmasına karar verildiği ortaya çıktı. Gooch’un ayrıca 1977 yılında yine bir banka soygunundan dolayı ceza aldığı belirtildi. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version