Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yusuf Kerim’in doktoru konuştu: Sadece bu çocuğun annesi başında değil!

Yusuf Kerim’in doktoru konuştu: Sadece bu çocuğun annesi başında değil!


Yusuf Kerim’in hastalığı ilerliyor. Tek isteği annesinin yanında olması ancak ailenin infaz erteleme talebi her defasında reddediliyor. Onun yerine annesine bugüne kadar sadece iki kez 1-2 günlük ‘görüş’ izni verildi. 4. evre kanser hastası olan Yusuf Kerim, hastalıkla tek başına savaşıyor. Babasının çabaları da yetersiz; zira Yusuf annesini istiyor.

Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören 4. evre Ewing Sarkom kemik kanseri hastası Yusuf Kerim Sayın’ın (6) doktoru, cezaevinde bulunan anne Gülten Sayın’ın çocuğunun yanında olmasının tedaviyi ilerleteceğini söylüyor.

Kronos’un haberine göre doktor, “Biz en ağır tedavileri uyguluyoruz ama geceleri anne diye sayıklayan bir çocuk, kemoterapiden fayda görebilir mi? Serviste tüm kanser hastası çocukların anneleri başlarında, bir tek bu çocuğun annesi yanında yok. Bir anne olarak ben de çok üzülüyorum bu duruma. Annesi yanında olsa iyiye gidebilir.” diyor.

16 ARALIK’TA TUTUKLANMIŞTI

Yusuf Kerim’in annesi Gülten Sayın, güncel yargılamalar sonrası aldığı 6 yıl 3 aylık cezanın onanmasının ardından 16 Aralık’ta tutuklanmıştı. Annesinin tutuklanması üzerine baba Süleyman Sayın, işini bırakıp hastanede yatan çocuğunun bakımını üstlendi. Kamuoyunda Yusuf Kerim’in annesine kavuşması için kampanyalar yapıldı ancak anne şu ana kadar tahliye edilmedi. Sadece Yusuf’u görmesi için 2 kez birer gece izin verildi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version