Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Yardım gelmiyor’ diyen depremzedelere gülmüştü: Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar istifa etti

‘Yardım gelmiyor’ diyen depremzedelere gülmüştü: Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar istifa etti


Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 3 yıldır sürdürdüğü Adıyaman Valiliği görevinden istifa etti.

Çuhadar, depremin vurduğu Adıyaman’da sorunlarını anlatmaya çalışan depremzedelere gülerek karşılık vermesiyle tepki çekmişti.

Çuhadar, istifasını “Görevimden affımı talep ettim” diye duyurdu.

pic.twitter.com/qgt30WsZe3

— Adıyaman Valiliği (@adiyamangovtr) March 10, 2023

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, yeterli yardım gelmediği için tepki gösteren depremzedelere gülerken görüntülendi. “Neye gülüyorsun sen neye?” pic.twitter.com/y2Dn1tESrR

— Haber (@Haber) February 7, 2023

🔴#SONDAKİKA
Depremin olduğu gün Adıyaman halkına doğru bilgi vermeyip binlerce insanın ölümüne sebep olan ve aynı gün enkaz altındaki canların kurtarılmasını bekleyen Adıyaman halkına böyle sırıtan Vali Mahmut Çuhadar, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden ayrıldı. pic.twitter.com/tYfzIGEy3q

— 𝖬𝗂𝗅𝗂𝗍𝖾𝗋 𝖣𝗈𝗄𝗍𝗋𝗂𝗇 (@militerdoktrin1) March 10, 2023

Serbest Görüş:

 

Adıyaman Valiliği Twitter hesabından açıklama yapan Çuhadar, şunları söyledi:

“Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum Adıyaman Valiliği görevimden yaşadığım sağlık sorunları sebebiyle affımı talep etmiş bulunmaktayım. 6.2.2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinin yaralarının devlet ve millet dayanışması ile sarılacağına inancım tamdır. Adıyaman ve Adıyamanlı hemşehrilerimin yüreğimizde hep özel bir yeri olacaktır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version