Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Togg’dan, ön sipariş açıklaması: Yakın bir tarihte başlatılacak!

TOGG’la ilgili merak edilenler: Seri üretim başladı mı, fiyatı ne olacak, satışa ne zaman çıkacak?


Fotoğraf, Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesabından alınmıştır.

Togg, ön sipariş sürecini şirketin internet sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden yakın tarihte başlatacağını bildirdi. Togg’un açıklamasına göre ön siparişlerin ne zaman alınacağı belli değil. Dolayısıyla otomobilin ne zaman piyasaya sürüleceği de muamma.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 3 ay önce yaptığı açıklamada, “Şubat ayının ikinci yarısında ön siparişler başlayacak. Mart ayının sonuna doğru da artık otomobilleri Türkiye’nin yollarında görmeye başlayacağız.” demişti.

Kamuoyunun bilgisine. pic.twitter.com/3jy84IVcM8

— Togg (@Togg2022) March 8, 2023

Togg’un Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Togg için ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 içinde akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyecek bir çekiliş yapılacak.

Kullanıcıların yoğun ilgisiyle 5 Şubat’ta başlayan, ancak Türkiye’yi sarsan deprem felaketlerinden sonra durdurulan NFT açık artırması daha sonra gerçekleştirilecek. NFT açık artırmasıyla satışa sunulacak 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu, öncelikli teslimat kapsamından çıkarılarak 29 Ekim’de kullanıcılar ile buluşturulmaya başlanacak. Bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurulan YeniLig yarışması da iptal edildi.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ: BU AVAX’LARI NE YAPACAĞIZ ŞİMDİ?

Togg’un paylaşımının altına kısa sürede onlarca tepki cevabı geldi. Bir kullanıcı, “Ben aracımı sattım NFT aldım. Böyle bir şey kabul etmiyorum, böyle saçmalık mı olur? derken; bir başkası şöyle yazdı: “İyi de bizim Avaxlar ne olacak? Avax yüzde 40’a yakın düştü… Sırf o yüzden alındı. Gerçekten inanamiyorum! Ne yapıcaz biz bu Avaxları?”

Diğer tepkilerden bazıları şöyle:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version