Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sözcü TV’nin yeni genel müdürü Alişer Delek oldu

Sözcü TV'nin yeni genel müdürü Alişer Delek oldu


Artı Gerçek – Yaklaşık bir aydır kapalı devre yayın yapan ve 1 Mart’ta resmen yayın hayatına başlayan Sözcü TV’de Yılmaz Özdil ve Korcan Karar’ın görevlerinden istifa etmelerinin ardından yeni genel müdür gazeteci Alişer Delek oldu.

Yılmaz Özdil, Akşener’in Kılıçdaroğlu’na sert eleştiriler yöneltip CHP’li büyükşehir belediye başkanlarına adaylık çağrısı yaptığı konuşmasının ardından, “Ben CHP’li bir gazeteci olarak söylüyorum. ‘Meral Akşener masayı dağıttı’ demek bir gazeteci ahlaksızlığıdır. Meral Akşener aslında masadan ittirildi, dışlandı. Meral Akşener’e bu dikte edilmek istendi” sözleriyle gündeme geldi.

Özdil, bu gelişmelerin ardından televizyondaki görevini bıraktığını açıkladı. Özdil’in istifasının ardından Sözcü TV’nin yeni genel müdürü Alişer Delek oldu. Delek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Delek, paylaşımında, “Sözcü ailesinin yüzünü kara çıkartmamak, bayrağı yere düşürmemek umuduyla” mesajını verdi. Delek’in paylaşımı şöyle:

“Günaydın. 2,5 yıldır teknik ve idari kuruluşunda bulunduğum @szctelevizyonu‘nda Genel Müdür olarak göreve başladım. Sözcü sadece bir medya kuruluşu değil. Memleketin geleceğine yön verebilecek büyük bir aile. Bu sorumluluk ve yükle yola çıkıyoruz.

Biz gazetecilik yapabilelim diye memleketinden uzak yaşamak zorunda kalan Burak Akbay’ın; her manşetiyle karanlığa mum yakan Metin Yılmaz’ın; çaycısından müdürüne onuruyla ekmek kavgası veren Sözcü ailesinin yüzünü kara çıkartmamak, bayrağı yere düşürmemek umuduyla. ✌️”(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version