Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’den Yılmaz Özdil paylaşımları

Sedat Peker'den Yılmaz Özdil paylaşımları


– Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) olan ve dijital tecrit altında olduğu belirtilen Sedat Peker, Sözcü’den ayrıldığını duyuran Yılmaz Özdil’le ilgili paylaşımda bulundu.

2014’ten beri Sözcü’de yazan Özdil bugün “Kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım” diyerek gazeteden ayrıldığını duyurmuştu.

Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özdil’in paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı: “Elbet bu da geçer yahu… Dürüstlüğün, tarafsızlığın ve hakkaniyetin değeri elbet bir gün anlaşılır. Yolunuz açık olsun Yılmaz bey.”

Organize suç örgütü liderliğiyle yargılanan ve birkaç aydır paylaşım yapmaması merak konusu olan Peker, Yılmaz Özdil’in paylaşımı İYİ Parti’ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesinin Özdil’le olan paylaşımını ve Akşener’in bu sözlerine dair bir paylaşımı retweet’ledi.

Ardından Peker’in bu paylaşımlarını sildiği görüldü.

Peker’in rt ettiği paylaşımları şu şekilde:

NE OLMUŞTU?

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan Peker, geçen sene yayınladığı videolar ile başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere hükümet hakkında infial yaratan iddialar ortaya atmıştı.

Ardından iktidar, BAE yönetimiyle ilişkileri düzeltince Peker’e önce ‘sosyal medya kısıtlaması’ getirilmişti. Peker, 1 Ağustos’ta “Seçime iki ay kalaya beni bekleyin. Sizi sokağa çıkamaz hale getireceğim” demişti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version