Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Menzil tarikatı, seçimde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıkladı

Menzil tarikatı, seçimde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıkladı


Menzil Şeyhi Abdulbaki Elhüseyni

Menzil tarikatına bağlı Semerkand Vakfı, seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıkladı. Vakıf, Twitter hesabından, “14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz.” notuyla paylaşılan açıklamada, ‘istikrar’ vurgusu yapıldı.

Şu ifadeler kullanıldı: “Güzide ülkemizin; afetzede kardeşlerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılaması, kentsel dönüşüm başta olmak üzere bütün gerekli afet tedbirlerini alması, büyümesi, zenginleşmesi ve daha da güçlenmesi gerekiyor. Biz bunun için istikrara ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Net hedeflerin hızlıca ve kararlılıkla hayata geçirilebilmesi adına geçtiğimiz kritik dönemin tecrübesini önemsiyoruz. Bu vesileyle hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekliyoruz.”

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz. pic.twitter.com/W0yXdBJYm2

— Semerkand Vakfı (@Semerkandvakfi) March 16, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version