Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kızılay’ın başkanı Kemal Kınık ‘görevden affını’ mı isteyecek

Kızılay’ın başkanı Kemal Kınık ‘görevden affını’ mı isteyecek


AHBAP’a çadır satmasıyla tepkilerin odağı haline gelen, daha sonra kan, ikinci el kıyafet ve konserve sattığı da öğrenilen Kızılay’da deprem bölgesindeki 18 yöneticinin AK Parti ve MHP’de siyaset yaptığı fark edildi.

Ak Parti’nin adeta arpalığına dönen Kızılay’ın yaptıkları kadar yapmadıkları da gündemden düşmüyor.

En son BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin gazeteci ve Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy’un programında yaptığı açıklama ‘istifa’ beklentisi yarattı.

Destici, konuşmasında, “Çok rahatsız oldum. 13 yaşımdan beri siyasetle uğraşıyorum Kızılay’ın ilk kez çadır sattığını duyuyorum. Sorumlusu belli, Kızılay Başkanı… Sorumluluklarının gereğini yerine getirmelerini istiyorum. Herhalde anlarlar.” dedi.

Kızılay’ın AHBAP’a çadır satması…

BBP Genel Başkanı Destici: Çok rahatsız oldum. 13 yaşımdan beri siyasetle uğraşıyorum Kızılay’ın ilk kez çadır sattığını duyuyorum

Sorumlusu belli, Kızılay Başkanı… Sorumluluklarının gereğini yerine getirmelerini istiyorum. Herhalde anlarlar pic.twitter.com/ihDxPEJub8

— Independent Turkish (@TurkishIndy) March 2, 2023

 

Öte yandan Destici, Fox Tv’ye de konuk olmuş ve benzer bir açıklamada bulunmuştu.

Kızılay Başkanı istifa edecek mi?#MustafaDestici: Görevden affını isteyebilir, sorumluluklarının gereğini yerine getirmelidir.
#ÇalarSaat pic.twitter.com/r8HyCgB7hl

— FOX HABER (@FOXhaber) March 2, 2023


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version