Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu seçim sürecinde CHP Genel Başkanlığı görevini sürdürecek

Kılıçdaroğlu seçim sürecinde CHP Genel Başkanlığı görevini sürdürecek


Partisinin grup toplantısı sonrası bir grup parlamento muhabiriyle makamında bir araya gelen Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kürsüye veda ettiniz, cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde genel başkanlığı sürdürecek misiniz?” sorusuna “Evet” yanıtını verdi.

BBC Türkçe’den Ayşe Sayın’ın aktardığına göre Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’da yaşanan soruna ilişkin yöneltilen soruyu “Elbette ki tartışmalar doğaldır. Tartışma olmayan bir yerde hayat olmaz. Tartışmalar olacak. Bütün mesele tartışmalardan sonra tokalaşmasını bilmektir. Sorunu çözüyorsanız, bir sorun kalmıyor” diye cevapladı.

ÖNCE DEPREM BÖLGESİNE GİDİYOR

Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı dışındaki diğer siyasi partileri ziyaret edip etmeyeceğine ilişkin sorulan soruya cevabı ise “Önce deprem bölgesine dördüncü kez gideceğim. Arkadaşlarım planlıyorlar. Oraya gitmek isterim” oldu.

‘DEPREM BÖLGESİNDE SANDIK GÜVENLİĞİ SAĞLANIR, ENDİŞE TAŞIMIYORUZ’

CHP lideri, deprem bölgesinde seçimlere dair bir endişesi olmadığını söyleyerek, “Sandık güvenliği sağlanır orada. Her partinin temsilcisi olacak. Hayır bir endişe taşımıyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu, adaylığı ilan edildikten sonra Cumhur İttifakı üyelerinden tebrik telefonu almadığını açıkladı. (Kaynak)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version