Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu muhafazakar genç kadınlara seslendi: Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar

The Economist: Erdoğan Akşener'in çıkışını kullanacak ama Kılıçdaroğlu'nu yenmek için daha fazlası lazım


CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından muhafazakar genç kadınlara seslendi. Kılıçdaroğlu, “Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR, 14 Mayıs’taki seçimde aday çıkarmayacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu. Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, parlamentoyla ilgili henüz bir karar vermediklerini söyledi.

Yapıcıoğlu’nun açıklamaları üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, muhafazakar genç kadınlara seslendi. Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

“Muhafazakâr genç kadınlara seslenmek istiyorum. Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler. Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz.”


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version