Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İYİ Partili Zorlu’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındayız

İYİ Partili Zorlu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındayız


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün Altılı Masa’dan ayrılma sinyali vermesi sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden “Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sabırla…” başlıklı bir video yayınladı. İYİ Parti Sözcüsü, Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, Kılıçdaroğlu’nun “sofra” benzetmesine “İYİ Parti Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır” sözleriyle karşılık verdi. Ancak Zorlu’nun mesajında Akşener’in vurguladığı “dayatma” ifadesi dikkat çekti.

Zorlu sosyal medya üzerinden şu ifadeleri paylaştı:

‘İTİRAZIMIZ DAYATMAYA’

“Uzlaşma, istişare ve halkın tercihi diyerek milletimize sunduğumuz taahhütler bizim için bir emanettir! Temel itirazımız, dayatmaya ve bu ilkelerin hiçe sayılmasınadır. Onun için hep Milletimize inandık. İYİ Parti Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır.”

KILIÇDAROĞLU: BİRLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na cumhurbaşkanlığı adaylığı için çağrıda bulunarak, Altılı Masa’dan ayrılma sinyali vermesi sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden “Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sabırla…” başlıklı bir video paylaşarak şunları söylemişti:

“Birilerini hor görerek göz ardı ederek Türkiye’yi değiştiremeyiz….: Hepimizin sorumluluğu var ve sorumlu davranacağız. Bana gelince ben bu saatten sonra değişemem, ben birleştirdim, birleştirmeye de devam edeceğim. Sofra büyümek zorunda.

‘GERGİNLİĞE ALET OLMAYACAĞIZ’

Umudum niçin bir araya geldiğim için farkındalığıyla sakin olmamız bu sofraya herkesi davet etmemizdir. Birilerinin kalkması yerine tüm renklerimizi oturmasını sağlamıştır. Onun için ne ben ne de partimdeki yol arkadaşlarım; Herhangi bir gerginliğe izin vermeyeceğiz, alet olmayacağız. Biz sorumlu davranmaya devam edeceğiz. Kimseyi geride bırakmayacağız. Türkiye’nin tüm vatandaşları bu sofraya davetli olacak. Halkımız kaygılanmayın. Biz her şekilde Erdoğan’ı da Erdoğan’ın propaganda makinasını da yeneriz. Yeneceğiz. Emin olun yeneceğiz.” (HABER MERKEZİ)


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version