Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İYİ Partili Koray Aydın ‘Beşli Çete’ ile görüştüğü iddialarını yalanladı

Koray Aydın


Koray Aydın

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, ’Beşli Çete‘den Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’le görüştüğü yönündeki iddiayı yalanladı. Hakkında çıkan iddialarla ilgili yargı süreci başlatacağını belirten Aydın, ‘‘’Beşli Çete’ temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır.’’ dedi.

Sözcü yazarı Serpil Yılmaz’ın 30 Eylül 2021’de yazdığı “İYİ Parti’nin ‘A takımından’ bir milletvekiliyle, ‘iki ünlü’ müteahhidin ‘cezasızlık’ ve ‘güvence’ buluşması gerçekleşmiş” ifadelerini aktaran Diken, gece saatlerinde girdiği haberinde, “Görüşme İYİ Parti’de Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına muhalefetin başına çeken Koray Aydın ile ‘Beşli Çete’nin önde gelen ismi Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz arasında, Cengiz İnşaat’la ortak işlere imza atan Özaltın İnşaat‘ın Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Nene Hatun Caddesi’nde bulunan ofisinde yapıldı” ifadelerini kullanmıştı.

“ALÇAKÇA BİR İFTİRA”

‘Beşli Çete’ ile görüştüğü yönündeki iddialar üzerine İYİ Partili Koray Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İyi Parti’yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen “Beşli Çete” temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır. ‘Beşli Çete’ kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener’dir. Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında “Beşli Çete”den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır.”

“Beşli Çete” kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener’dir.
Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında “Beşli Çete”den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır.

— Koray Aydın (@korayaydintr) March 5, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version