Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İnce’nin 5 yıl önceki sözleri gündem oldu: Kılıçdaroğlu’na karşı asla aday olmam, ben vefalı bir insanım

İnce’nin 5 yıl önceki sözleri gündem oldu: Kılıçdaroğlu’na karşı asla aday olmam, ben vefalı bir insanım


Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin 16 Mayıs 2018’de CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı iken söylediği sözler yıllar sonra gündem oldu. Muharrem İnce, FOX TV’de katıldığı programda, 24 Haziran’da seçimi kaybetmesi durumunda bir daha Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına rakip olarak çıkmayacağını söylüyordu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. Karşısında ise olağanüstü bir durum söz konusu olmazsa Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan yer alacak. Bu arada Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin de ilk turda aday olabileceği konuşuluyor. Ancak Millet İttifakı’nın İnce’yle temas halinde olduğu öğrenildi.

Görüşmeler sürerken Muharrem İnce’nin 24 Haziran seçimleri öncesi söylediği sözler de sosyal medyada gündem oldu. İnce, FOX TV’de katıldığı programda 24 Haziran’da seçilememesi halinde CHP’de yeniden bir lider yarışında kendisinin aday olmayacağını ifade etmişti. İnce, “Ola ki 24 Haziran’da kazanamadım Kılıçdaroğlu’nun karşısına asla aday olmam. Ben vefalı bir insanımdır. Kendisiyle asla bir yarışa çıkmam. Benden daha iyi bir cumhurbaşkanı adayı bulursak onu da desteklerim.” demişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version