Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu ve Yavaş, Kılıçdaroğlu’na destek mesajı verdi

İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş, Akşener'in açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu'na destek mesajı verdi.


İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş, Akşener’in açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu’na destek mesajı verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreciyle ilgili açıklamalarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Twitter’dan yaptıkları paylaşımlarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajı verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Millet ittifakının, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur” dedi.

Ekrem İmamoğlu, “Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum. CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğini hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da “Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir” dedi.

Mansur Yavaş, “Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir.” açıklamasını yaptı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version